İnjustice 2 Ne Zaman Çıkacak, Sistem Gereksinimleri

İnjustice 2, 2017 yılında çıkacak olan NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve dağıtıcılığını Warner Bros. şirketinin yapacağı dövüş oyunudur. İnjustice serisinin bir önceki oyunu olan ve 2013 yılında çıkan Injustice: Gods Among Us oyununun devamı niteliğindedir. Bu yazımda sizlere injustice 2 Sistem Gereksinimleri ve İnjustice 2 hakkında kısa oyun tanıtımları sunacağım.

İnjustice 2 Ne Zaman Çıkacak

İnjustice 2, 2017 yılı içerisinde PC, Playstation 4 ve Xbox One oyun platformları içi satışa sunulacak. Ayrıca serinin bir önceki oyunu olan Injustice: Gods Among Us oyununun Android ve İOS platformları için mobil sürümünün de çıkacağı duyuruldu. Serinin 2. oyunu olacak olan İnjustice 2 bir önceki oyunla interaktif ortamlar, sahne geçişleri, çatışmalar ve karakter özellikleri bakımından büyük benzerlikler taşımaktadır.
İnjustice 2 ile beraber oyuna gelecek olan en büyük yenilik “Gear System”. Gear System sayesinde oyunculara her maçtan sonra belirli hediyeler, kıyafetler vs. verilecek. Ayrıca her maçtan sonra karakterlerin yeteneklerinde de artış görülecektir. İnjustice 2 online olarak da oynanabilecek. Maç bulma ekranında karşıya gelecek kişinin Geared yada non-Geard özelliği seçilebilecek. Şimdi de oyunda hangi karakterler varmış bir göz atalım:
  • Aquaman
  • Atrocitus
  • Batman
  • Blue Beetle
  • Deadshot
  • Flash
  • Gorilla Grodd
  • Harley Quinn
  • Supergirl
  • Superman
  • Wonder Woman

injustice 2 ile ilgili görsel sonucu
İnjustice 2 oyununun çıkış tarihinden karakterlerinden ve oyunun kısa bir tanıtımından bahsettik. Şimdi de İnjustice 2 Sistem Gereksinimlerine bir göz atalım.

İnjustice 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci: İntel işlemicler için Core i5-750 2.66GHz, AMD işlemciler için Phenom II X4 955, Nvidia işlemciler için GeForce GTX 460
RAM: 3 GB
İşletim Sistemi: Win Vista 64 Bit
Direct X: DX 11
Boş Alan: 25 GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

İşlemci: İntel işlemicler için Core i7-3770 4-Core 3.4GHz, AMD işlemciler için FX-8350, Nvidia işlemciler için GeForce GTX 660
RAM: 8 GB
İşletim Sistemi: Win Vista 64 Bit
Direct X: DX 11
Boş Alan: 40 GB
Görebileceğimiz gibi gerek işletim sistemi gerekse ram olarak oyunun sistem gereksinimleri çok fazla yüksek değil. Şimdi de İnjustice 2 oyununun tanıtım videosunu bir göz atalım.

İnjustice 2 Tanıtım Videosu (Trailer)

Bu yazımda sizlere İnjustice 2 oyununun kısa tanıtımlarından ve 2017 yılında çıkacak olan oyunun sistem gerekinimlerinden bahsedip ve en son olarakta oyunun tanıtım videosunu sizlerle paylaştık. Umarım herkese faydalı olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

!!! 10Sn Sonra Kapanacak...Kapat !

Merhaba!

Dogru Dedin'ı e-mail ile takip edenler kazanıyor.

Siz de Dogru Dedin'nın e-mail listeine kayıt olun, kazanın!

×